Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов изказа специални

...
Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов изказа специални
Коментари Харесай

Велико Търново: Кметът Даниел Панов с благодарности към великотърновските ученици за проявеното от тях родолюбие и почит към историята на България и града

Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов изрече специфични благодарности на великотърновските възпитаници за проявеното от тях същинско родолюбие и респект към историята на България и Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . На празника на Старата столица 22 март младежи сервираха цветя на редица монументи, свидетелстващи за българския подвиг и за знакови исторически събития. Учениците уважиха и великотърновските благодетели по време на обичайното празнично шествие.
Особено впечатляваща и въздействаща бе литературно-музикалната комбинация за Търновград, която ученици от Старопрестолната гимназия по стопанска система извършиха по време на тържествената сесия на локалния парламент.
„ Благодарности и почитание за родолюбието, което носите “, обърна се Даниел Панов към децата и учениците.
Кметът изрече благодарности и на всички хора, институции и организации, взели участие в планирането и провеждането на събитията за Празника на Велико Търново, и които подсигуряваха сигурността и публичния ред.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР