Вечерта на 22 октомври руският президент Владимир Путин е получил

...
Вечерта на 22 октомври руският президент Владимир Путин е получил
Коментари Харесай

Източници: Путин е получил сърдечен арест

Вечерта на 22 октомври съветският президент Владимир Путин е получил сърдечна рецесия.
По данни на Telegram-канала " Генерал СВР ", диктаторът се е намирал в една от резиденциите си, когато му е прилошало. Той е паднал в спалнята си, получил е спазми и е „ обърнал очи “.

По-рано в обществената мрежа „ Х “ се появи известие, че съветският президент е получил сърдечен арест.
Заради тоталния надзор над медиите в Русия обществените мрежи са съвсем единствената опция за издание на информация от локални източници, нецензурирана от Кремъл.

В публикацята на " Генерал СВР " се споделя, че лежащият на пода Путин е открит от дежурните чиновници на защитата му, които са повикали лекарски екип.

" … Вчера, към 21:05 ч. московско време, чиновници на службата за сигурност… са чули звук и тон от рухване от спалнята на президента. Двама от чиновниците на службата за сигурност неотложно отишли в спалнята на президента и видели Путин да лежи на пода до леглото си, както и преобърната масичка с храна и питиета. Вероятно при рухването си президентът е повлякъл и съборил на пода масичката и съдовете… " – оповестява каналът.

На мястото е дошъл екип от медици, който дежурял в една от околните стаи в резиденцията.

" Лекарите са го реанимирали, откакто открили, че президетът е със сърдечен арест. Помощта е оказана в точния момент, съумели са да възстановят сърдечната активност и Путин пристигнал в схващане. " – разясняват публицистите.

По данни на " Генерал СВР ", диктаторът е бил реанимиран в стая, която особено е оборудвана като реанимация, с най-съвременна инсталация. " Успели са да стабилизират положението на президента, той е под непрекъснато лекарско наблюдаване. “ – се споделя още в обявата.

През предходната седмица се появиха изявления, в които се споделяше, че здравето на Путин е мощно влошено и че за визитата в Китай е бил сменен от негов двойник.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР