Вече ви съобщихме, че Меган Маркъл придружи съпруга си принц

...
Вече ви съобщихме, че Меган Маркъл придружи съпруга си принц
Коментари Харесай

Какво се опита да постигне Меган Маркъл с тази рокля и защо не ѝ се получи

Вече ви съобщихме, че Меган Маркъл придружи брачна половинка си принц Хари на събитие в Ню Йорк, което бележи и след отдръпването ѝ от кралското семейство. По време на церемония вечерята херцогът на Съсекс връчи пет награди на военнослужещи, ветерани и военни фамилии.

И двамата носеха брошки с червени макове в чест на Деня на ветераните, отбелязван в Съединени американски щати, и Деня на възпоменанието в Обединеното кралство .
 Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк  Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк  Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк  Принц Хари и Меган Маркъл на аления килим в Ню Йорк
Визията на херцогинята на Съсекс провокира двуполюсни реакции в интернет пространството. Ние също бихме желали да споделим нашето мнение по въпроса.

Първо, в никакъв случай няма да си позволим да подлагаме на критика и да се подиграваме на тежестта, фигурата и външния тип на която и да е жена. Меган е красива, поддържана 40-годишна майка на две деца, която не заслужава цинизмите, които се изписаха по неѝн адрес.

Второ, когато би трябвало да оценим една дреха, в реда на нещата е да оценим и индивида, който я носи. Нещо повече, ние имаме вяра, че не ние би трябвало да променяме телата си, с цел да „ влезем “ в една рокля, а роклята би трябвало да бъде основана по този начин, че да „ пасне “ на нашето тяло. Защото нашите облекла също са тип метод на изложение и от време на време могат изпратят неверното обръщение.
 Скритите послания в тоалетите на кралското семейство  Скритите послания в тоалетите на кралското семейство  Скритите послания в тоалетите на кралското семейство  Скритите послания в тоалетите на кралското семейство
Да се върнем на алената рокля на Меган. Със сигурност това е избор, с който напълно умишлено привличаш вниманието към себе си. В това по принцип няма нищо неприятно. Притеснителното е, че се намира на събитие, което отдава респект на ветераните от войната и техните близки.

Червеното е прелестен цвят, който символизира пристрастеност, обич, огън, и стои отлично на херцогинята. С него обаче би трябвало да се внимава, тъй като може да наподобява прекомерно настойчив и даже нападателен. Като в този случай. В допълнение, дълбочината на деколтето, височината на цепката, размерът на долната част на роклята и дължината ѝ може би са прекомерно ексцентрични за ситуацията, в която попадат.

Накратко, облеклата, които носиш, би трябвало да притеглят вниманието към теб, а не към самите облекла вместо теб. В случая с Меган вниманието е изместено в неверна посока.

Ще си позволим да създадем паралел с херцогинята на Кеймбридж и емблематичната златна рокля, с която събра всички погледи на премиерата на последния филм на Джеймс Бонд – мотивът разрешава повече искра и по-смел избор на облекло, във визията не е прекрачена границата на кралската грациозност с нещо прекомерно секси като голи плещи, надълбоко деколте или висока цепка (или и трите едновременно, както в горния пример). И нещо доста значимо – всички помним тази рокля не поради самата рокля (колкото и красива да беше тя), а тъй като тя бе облечена и разходена по аления килим от самата Кейт Мидълтън.
 Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд  Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
Разбира се, не можем постоянно да изглеждаме съвършено, а това се отнася и за херцозите и херцогините. Може и да си мечтаем за осанката на Кейт, само че в това време си мечтаем и за огромна порция шоколадов сладолед в края на работния ден. И дано това да не ни кара да се усещаме по-малко привлекателни и незаслужаващи любов и уважние.

Наша персонална отговорност е да се грижим за здравето си и външния си тип. Да сме наясно в какво положение е храмът, в който живеем – нашето тяло, кои са неговите качества, по какъв начин можем да ги подчертаем със силата на модата, по какъв начин вярно да изразим себе си и да се почувстваме добре в кожата си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР