Вече сме във властта, но дали това е най-важното не

...
Вече сме във властта, но дали това е най-важното не
Коментари Харесай

Ива Митева: Господин Трифонов не е на преден план в ИТН

Вече сме във властта, само че дали това е най-важното не съм уверена, а е значимото да вървим напред и да се променяме, както всички желаеме.

Това съобщи депутатът от ИТН и някогашен ръководител на 45-то и 46-то Народно заседание Ива Митева пред Българска национална телевизия. 
Ива Митева: Има Такъв Народ подписва съдружното съглашение, имаме единодушие за всичко
„ ИТН “ ще подпише съдружното съглашение, разгласи Ива Митева, зам.-председател на Народно събрание. Целта на срещата сред ч...
Прочети повече
По думите ѝ това, което научили Има Такъв Народ е да водят разговор и ситуацията е доста по-спокойна, диалогична и съумяват да намерят общите неща между тях. Успяват и да се обединят Има Такъв Народ с останалите парии, което съгласно Митева също е доста значимо. Господин Трифонов в никакъв случай не е бил на напред във времето в Има Такъв Народ, той постоянно е бил водач на партията, само че постоянно е казвал, че специалистите са на напред във времето. Сега просто сякаш ние израснахме и си научихме урока, безапелационна бе Митева. 

Тя уточни, че новият парламент има прекомерно доста да учи, като младостта може да докара до проблеми. Предишният парламент имаше по-обиграни политици и повече хора с опит. Обновяването на настоящия парламент беше прекомерно огромно и Ива Митева вижда в новите депутати упоритост, сила и предпочитание за смяна. Добре е младежите бързо да навлязат и да бъдат дейни в политиката, надява се Ива Митева.

Тя е била един от съперниците на мораториума, като не знае за подобен, който да не е разгласен за противоконституционен. В доста бърз порядък би трябвало да се бъде сменен съставът на КЕВР. Ива Митева няма информация дали Има Такъв Народ ще предложат нов ръководител на КЕВР, само че е на мнение, че имат много специалисти, които са енергетици и могат да се оправят отпред на регулатора. 

Във връзка с декларацията, която прочете проф. Андрей Чорбанов за зелените документи, Митева съобщи, че следва спор в пленарна зала за въвеждането на зеления документ в Народното събрание, следва основаването на комисиите. Има Такъв Народ са срещу зеления документ и би трябвало да се разиска за какво не се употребява клетъчният имунитет като съображение за антитела. Аз си мисля, че някъде там в близкото минало се сбърка - хората имаха вяра първоначално, хората слушаха със угриженост, само че в един миг сякаш нещо се обърка с осведомителната акция, хората се стреснаха и там би трябвало да бъдат търсени грешките. 
Има партия, която е възразила по текстове от съдружното съглашение
Има партия, която е възразила по текстове от съдружното съглашение. Затова през днешния ден, 9 декември, в Народното събрание ще има нещо като председ...
Прочети повече
Митева настоя деликатно да се откри салдото сред направените неточности и ползите на хората. 

Ива Митева се надява промяната в правосъдната система да стане посредством диалози с всички заинтригувани страни. Там е заровено кучето, уточни тя и добави, че е  мъчно основният прокурор Иван Гешев да си подаде оставката. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР