Вече седем години Враца софтуер общество организира курсове по програмиране

...
Вече седем години Враца софтуер общество организира курсове по програмиране
Коментари Харесай

Започна записването за новия курс по програмиране за начинаещи на Враца софтуер общество

Вече седем години Враца програмен продукт общество провежда курсове по програмиране и други цифрови специалности. Стотици откриха своето ново занятие и се развиват сполучливо в областта на технологиите.Започна записването за новия курс по програмиране за начинаещи на Враца програмен продукт общество.

Тази година е с нова стратегия и ще учи Front-end създаване с JavaScript.

Обучението започва октомври, а искащите могат да аплайват на уеб страницата на Враца програмен продукт до 24 септември.

Курсът е подобаващ както за възпитаници и студенти, по този начин и за възрастни, без никакъв опит в програмирането, решили да се преквалифицират и да станат едни от най-търсените експерти в сферата. Той е разграничен в два модула, като в тях ще се натъртва на на практика занимания и прозрение в същността на технологията. Занятията ще се организират в комфортно за учащи и работещи време.

Знанията и уменията, които ще придобият курсистите по време на образованието, ще дадат опция на всеки с задоволително предпочитание и време, да има перспективна работа с мотивиращо възнаграждение и то във Враца.

Най-добре представилите се ще имат шанса да стартират заплатен стаж към софтуерна компания. За стимулираните и отлични курсисти са планувани и стипендии.

Лектор на курса ще бъде експертът по Front-end технологии и съосновател на врачанската компания Balkan Software Studiо Светозар Станев.

Ако желаете и вие да си програмирате по-добро бъдеще, побързайте да се запишете за курса по Front-end създаване с JavaScript!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР