Вече се дрогират и пред входа ни, когато вали дъжд.

...
Вече се дрогират и пред входа ни, когато вали дъжд.
Коментари Харесай

Свинщина Навръх Великден! Пловдивчанка Погледна През Балкона, Но Нищо Не Можеше Да Я Подготви За Това, Което Видя! Шок Видео!

Вече се дрогират и пред входа ни, когато вали дъжд. Питам се, докога, няма ли кой да помогне за тази обстановка? Този - в тази ситуация напълно реторичен, въпрос задава очевидката, която е снимала видеото от по-долу, представена от TrafficNews.

Заснела го е от балкона си. Ей така, както си пие кафето и... " за лукс " - въпросната панорама. И не - не става дума за дрoгирани или дрогиращи се в горичката до блока. А за удовлетворяващи пристрастеностите и с*ксуалния си нагон - освен това обедно, пловдивчани. Очевидно пр*ститутка и клиентът й. " Излизам на задната тераса, отново тях виждам - там чакат и сводниците им.

Трябва или да си зазидаме балконите, или страната да им направи законни обществени домове. Всички си взимат комисионата и всички се вършат, че нищо не са видели. Това е нашата полиция, това е кметството в ЖР Тракия. Весели празници и дано и на нас ни е ВЕСЕЛО дружно с пр*ститутките. "
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР