Вече не си работи по друга версия освен тази,

...
 Вече не си работи по друга версия освен тази,
Коментари Харесай

Приятели на Денди: Вече се работи само по една версия за смъртта му – убийство!

" Вече не си работи по друга версия с изключение на тази, че става дума за ликвидиране. Първоначално беше опит за ликвидиране на Денди, в този момент към този момент ликвидиране. Ние сме обезпокоени и не желаеме никого да изложим на риск. "



 Това споделиха пред „ България Днес “ другари на трагично починалия Любомир Милчев - Денди, които не пожелаха да застанат с имената си, разказвайки обстоятелствата.

" Сега чакаме единствено да се произнесат следователите, само че двама от правосъдните лекари са на мнение, че Денди е обичай съзнателно за да го умъртвят. Не е имало никакво попречване от негова страна и рухване. Просто са го пребили като куче, благият ",  споделят околните до писателя.

В момента се чака да стартира аутопсия на тялото на умрелия Денди, която да открие точната причина за гибелта му. Тя сигурно е разследване точно от ударите, които са му нанесени, най-много по главата, считат приятелите на Милчев.

И не желаят да споделят детайлности от разпитите, в които са взели участие, само че са безапелационни, че в началото при тях е ставало дума за няколко версии, които една по една отпадали.

Поради разширено деяние на полицията още няма по какъв начин да се разбере по кое време и по какъв начин къде ще бъде заровен Любомир Милчев - Денди и къде ще опелото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР