Вече има нов начин за зареждане на дигиталния портфейл .

...
Вече има нов начин за зареждане на дигиталния портфейл .
Коментари Харесай

Потребителите на А1 Wallet вече могат да зареждат дигиталния си портфейл и през Cashterminal

Вече има нов метод за зареждане на цифровия портфейл. От 15 март потребителите на приложението могат да го създадат и с пари в брой, употребявайки машините Cashterminal в цялата страна. С това опциите за зареждане на А1 Wallet стават три, като вариантите с банкова карта или банков превод не престават да работят без смяна. С най-новото решение А1 Wallet дава още по-голяма еластичност на потребителите за ръководство на персоналните финанси.
Процесът по зареждане на с пари в брой е бърз и подсъзнателен, като потребителите на приложението би трябвало да извървят няколко лесни стъпки. Като начало би трябвало да изберат таб „ Зареди “ от приложението, което ще пресъздава трите вероятни варианти. При избор на „ Кеш “, А1 Wallet ще генерира неповторим 9-цифрен код, нужен за самото зареждане.
бонус при всяко зареждане с най-малко 10 лв. получават клиентите на предплатена услуга от А1 " alt= " 10 000 MВ бонус при всяко зареждане с най-малко 10 лв. получават клиентите на предплатена услуга от А1 " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/03/15/0161786001615813018_1570484_144x110.webp " > 10 000 MВ бонус при всяко зареждане с най-малко 10 лв. получават клиентите на предплатена услуга от А1
А1 разгласи началото на нова промоционална акция от 15 март, този път ориентирана към потребителите, които употребяват предплатените услуги...
Следващата стъпка към този момент се прави на самия Cashterminal. От менюто на машината потребителите би трябвало да открият, като първо изберат опцията „ Зареждане на цифров портфейл “. След като създадат това, би трябвало да вкарат 9-цифрения код, получен по-рано от приложението. Последната стъпка е да слагат парите в машината и те ще бъдат трансферирани към тяхната сметка в A1 Wallet.
 
Зареждането  на цифровия портфейл на А1 през Cashterminal начислява разнообразни такси според проекта на потребителите на. Тези, които употребяват приложението с проект Standart, заплащат 1,5% от сумата или най-малко 20 стотинки. За клиентите на Premium таксата възлиза единствено на 1% от цената на превода или – още веднъж – най-малко 20 стотинки.
Машините на Cashterminal в България към март 2021 са над 900 и са ситуирани на комфортни местоположения в цялата страна. Могат да бъдат открити в редица магазини, търговски центрове, хранителни супермаркети и даже в някои от станциите на столичното метро. В магазините на А1 също са ситуирани такива, което е в допълнение улеснение за клиентите на телекома. Опцията за зареждане обаче е налична за всички консуматори, сходно на самия, без значение дали са клиенти на други услуги от А1 или не.
 А1 с нови атрактивни оферти за интернет и телевизия А1 с нови атрактивни оферти за интернет и телевизия
А1 разгласи атрактивни промоционални условия за своите закрепени услуги, които включват абонаментни проекти за домакински интернет и телевизи...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР