Предизборен дебат в ефира на БТВ между кандидатите за депутати

...
Предизборен дебат в ефира на БТВ между кандидатите за депутати
Коментари Харесай

Предизборен дебат между кандидати за НС: Мафия, безвремие и доходи

Предизборен спор в ефира на БТВ сред претендентите за депутати в 50-ия парламент - Екатерина Захариева от ГЕРБ-, Богдан Богданов от ПП-ДБ, Цончо Ганев от Възраждане, Борислав Гуцанов от БСП и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

Правителство и разговори 

" Избирателите желаят да чуят конкретика, която ще спре рецесията на институциите и безвремието. Тези, които са събрали най-голямо публично доверие, би трябвало да ръководят. Експерименти от вида на лица и министри, които са специалисти, а не са минали през избори и не носят политическа, повече не могат да се случват ", заяви Захариева.

" Ние сме прислужници на народа. би трябвало да намерим метод да се измъкнем от мафията - окупираните институции, които работят за избрани лица и кръгове. Всичко това ще се случи, когато страната се върне на жителите. Искаме да модернизираме България ", сподели Богданов. 

Според Ганев " сглобката "  само желае да си " парцелира "  държавата. 

От БСП смятат, че не би трябвало да се случва още от същото. 

Г-н Богданов, вие работихте 9 месеца с " мафията ", както ги наричате през днешния ден, управлявахте с господин Борисов и господин Пеевски, обърна се Балабанов към Богдан Богданов .

Богданов му отговори, че " да седнем на една маса с Магнитски беше неточност ". 

" Реалното нарастване на заплатите последните три години е 0%. С помпане на инфлацията от Асен Василев няма да се случи растеж. Инвестициите в никакъв случай не са били на толкоз ниско равнище ", съобщи Захариева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР