Чест, отговорност и предизвикателство е да съм водач на листата

...
Чест, отговорност и предизвикателство е да съм водач на листата
Коментари Харесай

Атанас Зафиров в Свищов: Пожелавам на социалистите в региона минимум 24% подкрепа, за да реализираме политиките на БСП в подкрепа на хората

„ Чест, отговорност и предизвикателство е да съм лидер на листата в 4-ти Многомандатен изборен регион “, съобщи Атанас Зафиров  на откриването на акцията на Българска социалистическа партия в Свищов за изборите за представители в Европейския парламент и народни представители в 50-ото Народно заседание. 
Заместник-председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ във Велико Търново прикани на 9 юни повече хора да излязат и да упражнят правото си на глас. Той видя символика в номера на партията в бюлетината и си пожела на 9 юни социалистите в района и страната да имат най-малко 24 % поддръжка, с цел да се осъществят политиките в поддръжка на хората, които предлага партията.
„ За първи път област Велико Търново е показана с двама претенденти в листата за представители в Европейския парламент “, уточни от своя страна  Красин Каракоцев, претендент за евродепутат. Той прикани на 9 юни да гласуваме с номер 24 в бюлетината и на двата вота – за представители в Европейския парламент и за депутати в 50-ото Народно заседание.
„ Стана ни традиция да откриваме акцията си пред Паметника на свободата “, сподели пред присъстващите София Вергилова, ръководител на локалната организация на Българска социалистическа партия и претендент за депутат в 50-ото Народно заседание. По думите ѝ това не е инцидентно, тъй като символиката, която носи този монумент, се свързва доста с това – по какъв начин ние се усещаме, дали сме свободни. А какво друго е свободата, в случай че не правото ни на избор, добави тя.
„ Горда съм, че огромна част от предложенията, които направи Комисията по обучение, опазване на здравето и просвета към Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, на която съм ръководител, са включени в Платформата на Българска социалистическа партия за тези избори “, разяснява още София Вергилова.
Тя даде обещание в хода на акцията симпатизантите на лявата концепция да се срещнат по-добре с документа, с който партията взе участие на изборите на 9 юни. В умозаключение прикани в деня на изборите да се гласоподава с номер 24 в интегралната бюлетина.
Преди началото на формалната част София Вергилова и симпатизанти възпламениха по свещ в храма “Света Троица ”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР