Вече има арестуван човек за мистериозната смърт на младия фолкпевец

...
Вече има арестуван човек за мистериозната смърт на младия фолкпевец
Коментари Харесай

Арестуваха приятеля на Денис заради трагедията

Вече има задържан човек за мистериозната гибел на младия фолкпевец Денис Теофиков, научи Lupa.bg от собствен източник в Министерство на вътрешните работи. Още в неделя сутринта е бил арестуван 21-годишният Анжел Танков, който е бил другар на полетелия от 7-и етаж реализатор. Той е оставен за непрекъснато в ареста във вторник, откакто първичната му мярка е била удължена.



"На този стадий работим по няколко версии ", сбити бяха от полицията и отхвърлиха да дават спомагателни детайлности за ареста на Танков, само че потвърдиха за задържането му. Според наш източник, Анжел Танков е бил арестуван с претекст, че в жилището, в който той живее в "Цариградски комплекс " в столичния квартал "Дружба " и от който е полетял от високо артиста Денис Теофиков, е открита дрога.



Полицаите са намерили 1 грам кокаин, към 2 грама амфетамини, както и 18 топчета тревиста маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Младият мъж се държал несъответстващо, явно под въздействие на опиати. Станало ясно, че родителите му са притежателите на жилището, в който е станал случая. 21-годишният Анжел живеел там и постоянно правел безпаметни празненства. Някои даже считат, че е дилър на опиати.

Денис Теофиков е бил непосредствен другар на младежа. Той е отишъл в дома му в събота вечерта дружно с приятелката си, с която се скарват. Не е ясно кое е довело до скачането му от 7-ия етаж. Появи се и версия, че младата звезда на фолка може и да е блъснат от високо
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР