Вече часове след победата на над Франк Мир на Triad

...
Вече часове след победата на над Франк Мир на Triad
Коментари Харесай

Пулев спаси живота на Мир! Трябваше ли съдията да спре мача ТУК

Вече часове след успеха на над Франк Мир на Triad Combat, към момента един от най-обсъжданите обстоятелства е този, че конфликтът завърши прекомерно бързо, а разликата сред двамата е била прекомерно огромна. А обвиняванията към съдията на кръга сават все по-големи.
Както е известно, Дан Миралиота бе арбитърът там. Недоволството по отношение на него е обвързвано с това, че в действителност той се е забавил прекалено много, преди да приключи мача. Доста секунди преди да го стори се виждаше по какъв начин американският играч едвам се държеше на краката си.
Той не се строполи на кръга, само че вървеше доста мъчно и си личеше, че не е съответен. И всичко това още по време на мача. През това време Пулев реагира леко разколебано, за няколко секунди спря да удря съперника си, по-късно още веднъж посегна, а най-после тотално се отдръпна.
Кобрата го стори, макар че не бе спрян от рефера. Мнозина дефинират това му прекъсване като животоспасяващо за Мир, защото българинът можеше доста съществено да го нарани и да вкара жестоки удари, просто тъй като противникът бе напълно некадърен да се отбрани.

Дори се стигна до такава степен, че един от коментаторите на събитието да изкрещи: " Той е навън! Какво прави Миралиота? Той е навън! Този конфликт завърши ". Истината обаче е, че закъснението на съдията на кръга бе голямо, а .
В ММА е процедура единият войник да нападне още по-ожесточено противника си, когато той покаже, че е несъответстващ и е покрай това да припадне. Това се прави за застраховка за " към този момент поднесения " триумф и е като грабителски инстинкт за състезателите по смесени бойни изкуства. Късмет за Мир в тази ситуация, че Кубрат не е подобен.
Масовото неодобрение към сцените от края стартира незабавно след конфликта. Можете да видите и някои от .
На фрагментите във видеото по-долу се вижда тъкмо моментът, в който Мир става несъответстващ и съдията е задължен да се намеси!
Можете да видите и четете всяка информация за в SportLive.bg!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР