Вдъхването чар на вашия дом не се опира само до

...
Вдъхването чар на вашия дом не се опира само до
Коментари Харесай

Как да изберем точния аромат за всяка стая

Вдъхването сексапил на вашия дом не се опира единствено до вашите аксесоари и мебели. Ароматът е постоянно забравян детайл, който може да окаже огромно въздействие върху атмосферата на вашето жилище. Той прибавя дълбочина към пространството, създавайки мултисензорно преживяване, което издига характера на вашия дом. Включването на специфичен мирис за всяка стая може да усъвършенства нейната функционалност и ви разрешава да придадете на всяко пространство обособена характерност.

1.  За вашия хол...

Играйте съгласно настроението

Вашият хол служи като най-динамичното пространство във вашия дом, равни елементи за развлечение и за отдих. Ароматът, който избирате в това пространство, служи като основа за допълнение (дори за подобряване) на дейностите, които се правят в хола. Кремообразен, сетивен пъстър мирис е универсалния мирис, който ще стопли пространството ви и е подобаващ за ежедневна приложимост.

Опитайте: сандалово дърво, кедър, лилия, лавандула, смокиня, маракуя

2. За вашата столова...

Не се състезавайте с храната
 Домашни ароматизатори с есенно благоухание! Домашни ароматизатори с есенно благоухание!
Есенните аромати обгръщат нас и фамилиите ни в духа на сезона и мнозина биха споделили, че това е най-ухаещият сезон. Имайки това предви...

От прясна храна до лъхащи миризми на готвене, местата за хранене към този момент изобилстват с голям брой аромати. Освен това, научните откриватели са съгласни, че обонянието „ играе преобладаваща роля при дегустацията на храната “, което значи, че изборът на верния мирис също е належащ, с цел да се насладите на храната си. Съответно, избягвайте флорални аромати във вашата столова, защото миризмата ще пречи на храната, която сервирате. Тревисти аромати, основани на цитрусови плодове. Изберете свещи от пчелен восък, защото те имат свойства за филтриране на въздуха, които обезвреждат неприятните миризми и излъчват лек мирис на мед, който не се конкурира с вашата храна.

Опитайте: Бергамот, круша, мащерка, грейпфрут, мед, розмарин

3. За вашата спалня...

Ботаническите артикули носят успокоение

 Създаването на умерено леговище, уместно за релакс, е може би главната цел за пространство за сън. Ботаническите аромати са идеално легло за техните успокояващи аромати, които основават релаксираща атмосфера, в която да се отпуснете в края на деня. Допълнителното преимущество е, че естествените ботанически аромати носят лечебни свойства. Смята се, че евкалиптът и борът понижават равнищата на стрес, до момента в който ароматите на ванилия спомагат за спокоен сън.
 Най-подходящите аромати за вашия дом Най-подходящите аромати за вашия дом
Ароматът е освен това от моментна, приятна или неприятна миризма на носа. Определя място и ни разрешава да го запомним. Има причина, когато...

Опитайте: ванилия, евкалипт, бор, жасмин, иланг-иланг, лайка

4. За вашата баня...

Мислете свежо и чисто

Използването на верния мирис във вашата баня може да помогне за превръщането на това пространство в първокласна спа дестинация. Използвайте аромати, които провокират чисто и свежо чувство. Нашият избор са ленени и океански аромати, които се усещат свежи и проветриви. Тъй като баните нормално имат по-тесни пространства, най-добре е да избягвате тежки миризми, които ще затрупат пространството. Краставицата е идеална за стаи с по-малки размери, защото кара хората да възприемат пространството като по  - огромно, в сравнение с е.

Опитайте: краставица, лен, океан, фрезия, мандарина, здравец
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР