Вчера в парламента по наша покана пристигна Марк Айваньо, председател

...
Вчера в парламента по наша покана пристигна Марк Айваньо, председател
Коментари Харесай

Марк Айваньо посети България за среща с Костадин Костадинов от "Възраждане"

" Вчера в Народното събрание по наша покана дойде Марк Айваньо, ръководител на фракцията " Републиканци за национално обновяване " в Републиканската партия на Съединени американски щати.

На първата ни намира се договорихме да подготвим и подпишем меморандум за шерване на общи полезности - консервативни, обичайни и християнски. Говорихме три часа за българската, американската и международната политика. Стигнахме до доста общи заключения и установихме, че имаме съвсем напълно идентични възгледи.Когато публицистите го питаха не се ли тормози, че беседва с партия, която подлага на критика неговото държавно управление, той отговори, че също подлага на критика неговото държавно управление.

Когато го питаха не се ли тормози, че ни назовават проруска партия, Марк отговори, че и Тръмп е именуван проруски.Аз нямам какво повече да прибавя. Нашата визия за България сме я казвали хиляди пъти - всекиму можем да бъдем съдружник, никому няма да позволим да ни бъде стопанин.Изпратихме Марк Айваньо и пожелахме триумф както на него, по този начин и на Тръмп в почналата към този момент предизборна акция. Светът и Съединени американски щати ще бъдат доста по-нормално и умерено място за живеене, в случай че Тръмп завоюва президентските избори идната есен. ", заяви Костадинов с обява в обществената мрежа Facebook.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР