„Вчера публично бе обявено, че министърът на вътрешните работи и

...
„Вчера публично бе обявено, че министърът на вътрешните работи и
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Ако министър Радев не дойде в парламента, пускаме стенограмите

„ Вчера обществено бе оповестено, че министърът на вътрешните работи и министърът на земеделието, горите и храните ще дойдат в Народното събрание, с цел да обяснят на българската общност какви ограничения ще предприеме държавното управление за обстановката в Ямболско.

Днес разбираме, че Порожанов и Радев няма да дойдат. Проблемът е, че през вчерашния ден министър Радев излъга всички български жители, като сподели, че е получил поддръжка от всички политически сили за дейностите на Министерство на вътрешните работи в обстановката.”

Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Драгомир Стойнев от парламентарната естрада. Той означи, че това не е правилно и по тази причина от левицата са поискали стенограмите от двете съвещания на председателския съвет в Народно събрание, в които и Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи ясно декларират, че държавното управление би трябвало да извърши своя ангажимент към хората.

" Ако министърът на пристигна, ние ще бъдем принудени да публикуваме стенограмите и да ги предоставим на медиите”, предизвести Стойнев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР