Вчера LG Electronics обяви пускането на пазара на най-новата си

...
Вчера LG Electronics обяви пускането на пазара на най-новата си
Коментари Харесай

LG пуска на пазара Smart Cam – видеокамера с вграден двоен микрофон, която ще се свързва със Smart телевизорите на LG

Вчера LG Electronics разгласи стартирането на пазара на най-новата си камера Smart Cam. Новото попълнение в продуктовата гама предлага на потребителите усъвършенствана функционалност и безпроблемна интеграция със Smart тв приемниците на LG и други производители.

По създание, LG Smart Cam е Full HD видеокамера с 2 вградени микрофона, която се интегрира със смарт тв приемниците на LG, задвижвани от webOS (webOS 23 или webOS 22). LG Smart Cam има разграничителна дарба 1920 x 1080.

Чрез свързването на камерата с тв приемника на LG, потребителите могат да се възползват от опцията за провеждането на комфортни видеоразговори, както и от усъвършенствано домашно фитнес преживяване, защото тя е съвместима с услуги, налични в платформата webOS на тв приемниците на LG.

В обявата в блога на компанията се загатва, че благодарение на LG Smart Cam потребителите могат да се свързват с клиенти, сътрудници или членове на фамилията благодарение на функционалността RemoteMeeting. RemoteMeeting е уеб-базирана услуга за видеоконферентна връзка, която работи на устройства като лични компютри, преносими компютри и мобилни телефони.

Функцията RemoteMeeting също по този начин отстранява нуждата от връзка с преносим компютър или компютър, защото потребителите могат да получат достъп до услугата, като просто настроят приложението RemoteMeeting на тв приемника си.

LG предлага и приложение за фитнес на своите Smart тв приемници, наречено Exercite, което употребява усъвършенствани логаритми с изкуствен интелект за различаване на придвижвания и извършения, с цел да наблюдава тъкмо тялото на потребителя по време на всяко придвижване със Smart Cam. Освен това то дава противоположна връзка в действително време, с цел да усъвършенства представянето и да избегне неприятни пози по време на упражненията.

FlexIt е друга платформа, която употребява интеграцията на Smart Cam с тв приемниците на LG. Тя предлага на потребителите сесии онлайн благодарение на камерата с уелнес експерти.

Smart Cam се предлага с вграден похлупак за закриване на обектива на камерата, когато устройството не се употребява, и има магнитни конектори, които ѝ разрешават да стои устойчиво върху тв приемника.

В момента устройството е налично в онлайн магазините на LG в Корея и Съединени американски щати, а с течение на времето ще се популяризира допълнително страни по света.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР