Вчера късно вечерта споделихме с вас, че Бенифър вече официално

...
Вчера късно вечерта споделихме с вас, че Бенифър вече официално
Коментари Харесай

„20 години търпение“: първи подробности за тайната сватба от самата Дженифър Лопес

Вчера късно вечерта споделихме с вас, че Бенифър към този момент публично са брачен партньор и брачна половинка. Припомнете си тук:



С неспокойствие към този момент сме подготвени и да ви издадем любопитни първи детайлности, и то от първо лице! Ето какво написа Дженифър Лопес в нюзлетъра, който изпрати до най-верните си почитатели и съидейници:

„ Направихме го! Любовта обича добротата. Оказва се, че любовта обича и търпението. 20-годишно самообладание.

Беше тъкмо това, което искахме. Вчера отлетяхме към Вегас, наредихме се на опашка за позволение с още четири двойки, всички дружно устремени към международната столица на сватбите. Зад нас двама мъже се държаха за ръце. Пред нас млада двойка беше пътувала три часа от Виктървил в деня на втория рожден ден на щерка си. И всички искахме едно и също нещо – светът да ни признае за сътрудници и да заявяваме любовта си посредством античния и съвсем повсеместен знак на брака.

Едвам стигнахме до Малкия Бял Сватбен Параклис* до среднощ. Там общително ни разрешиха да останем няколко минути повече и да се снимаме в розовия Кадилак, в който в миналото се е возил самият крал (ако искахме и Елвис да се покаже обаче трябваше да си платим в допълнение, пък и той беше в леглото).

И по този начин, с най-хубавите очевидци, които можете да си визиите, рокля от остарял филм и сако от дрешника на Бен ние прочетохме обетите, които написахме сами, и си разменихме пръстените, които ще носим до края на живота ни. Те даже ни осигурите музика с Bluetooth за (краткия) марш по пътеката. И въпреки всичко това беше допустимо най-хубавата женитба, която можехме да си представим. Тази, за която мечтаехме доста от дълго време, която най-сетне стана действителност (пред страната, Лас Вегас, розовия кабриолет и един пред друг) след доста, доста дълго време.

Когато любовта е същинска, единственото нещо, което има значение за един брак, са тези двама души и обещанието да се обичат, да се грижат един за различен, да са търпеливи, обичащи и положителни. Ние имаме това. И още толкоз доста. Най-страхотната нощ в живота ни. Благодарим на Малкия Бял Сватбен Параклис, че ми разреши да използваме столовата, с цел да се преоблека, до момента в който Бен се преобличаше в мъжката тоалетна.

Прави бяха тези, които споделяха: „ Всичко, от което се нуждаем, е обич “. Толкова сме признателни, че имаме това в обилие, ново прелестно семейство от пет невероятни деца и живот, за който в никакъв случай до момента не сме имали повече аргументи да чакаме с неспокойствие. Дръжте се и може би един ден ще преживеете най-хубавия миг в живота си в Лас Вегас половин час след среднощ в Тунела на любовта, по който шофирате, с децата си и този, с който ще прекарате остатъка от вечността. Любовта е велико нещо, може би най-хубавото от всичко неща, за които си коства да чакаш. “

С любов,

Госпожа Дженифър Лин Афлек

Сватбата на Бенифър, както още ги назовават почитателите, идва три месеца откакто двойката се сгоди през април тази година .

Отношенията сред 52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек стартират при започване на хилядолетието преди звездите да прекратят годежа си през 2004 година Двамата възобновиха сантименталните си връзки напролет на 2021 година

*Емблематичното A Little White Chapel в Лас Вегас, Невада е мястото за „ доста бързи “ сватби на звезди и „ непринудено влюбени “.

Припомнете си общите им моменти в галериите тук:
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис  Бенифър на специфична прожекция на кино лентата „ Омъжи се за мен “ в Лос Анджелис
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР