Вчера Гигант (Съединение) елиминира Добруджа (Добрич) с 2:1 в Съединение

...
Вчера Гигант (Съединение) елиминира Добруджа (Добрич) с 2:1 в Съединение
Коментари Харесай

Мечечиев: Успехите на Гигант са плод на отличната работа в екип на всички в клуба

Вчера Гигант (Съединение) отстрани Добруджа (Добрич) с 2:1 в Съединение в 1/32 финалите на шампионата за купата на България. 22 септември 2022 година ще остане паметна дата за домакините, тъй като в този ден се организира първия мач в историята им против тим от професионалния футбол. Как се стигна до победния дебют, пред Sportal.bg разяснява треньора на Гигант Георги Мечечиев. 
 Гол в последните секунди донесе огромна наслада за Гигант Гол в последните секунди донесе огромна наслада за Гигант
„ Основната заслуга за триумфа е на футболистите. Играха заедно като тим, себераздадоха се, съблюдаваха съвършено тактическата дисциплинираност. Демонстрираха темперамент. Той се открои най-много в 93-ата минута. Тогава вместо да се отбраняват с цел да запазят резултата, очаквайки продължения и вероятно дузпи, футболистите ни нападнаха и доближиха до победния втори гол против мощния състав на Добруджа. Но преди този прекрасен триумф ние постигнахме и други положителни резултати. Те са плод на отличната работа в екип на всички в клуба – футболисти, изпълнителния шеф Николай Алексиев, президента Добри Козарев и административния шеф Катя Алова. Няма по какъв начин да пропусна почитателите. Благодаря им от сърце за поддръжката. Гигант постоянно играе с цел да ги радва “.

Вчерашният триумф в шампионата е втори през последната година за Мечечиев с аматьорски отбор над противник от професионалния футбол. Точно преди 12 месеца, амбициозния треньор в профил Струмска популярност (Радомир) с водения тогава от него ФК Ямбол на същия стадий от конкуренцията.    

„ Най-важното е да кажеш точните думи с които да мотивираш футболистите преди мача. В Ямбол работих с прелестни момчета, каквито са и сегашните ми състезатели в Гигант “, безапелационен е Мечечиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР