Крис Фюрих и Робин Кох са двамата футболисти, за които

...
Крис Фюрих и Робин Кох са двамата футболисти, за които
Коментари Харесай

Още двама сигурни национали за Германия на Евро 2024

Крис Фюрих и Робин Кох са двамата футболисти, за които също е несъмнено, че ще бъдат част от тима на Германия на идното Европейско състезание, откакто локалната футболна централа продължи с практиката да афишира играчите на порции.

След два дни обаче би трябвало да бъде направена и формалната презентация на целия отбор. Страната е хазаин на Европейските футболни финали от 14-и юни до 14-и юли.

По-рано денем бе оповестено името на Никлас Фюлкруг, по една от стратегиите на WDR (Вест-Дойче Рундфунк). Сега пристигна ред и на халфа на Щутгарт Фюрих, който беше разгласен с слагането на името и лицето му върху торба за самун от пекарна в региона на Шварцвалд. Номинацията на бранителя на Айнтрахт Франкфурт Кох пък беше направена от комедиантите братя-близнаци Денис и Бени Волтер.

" Само като си помисля и настръхвам от тази вест. Това ме прави толкоз горделив ", сподели 31-годишният Фюлкруг по телефона в шоуто на WDR. Той има 15 мача и 11 гола, само че е получил персонално удостоверение, че ще бъде на Евро 2024 от селекционера Юлиан Нагелсман след мачовете през март с Франция и Нидерландия. " Разговаряхме дълго дружно по време на последните тренировки с националния тим. Нищо съответно, само че когато треньорът приказва толкоз дълго с тебе, задава ти въпроси, би трябвало да си простак, с цел да не се сетиш накъде вървят нещата. Явно е, че ме е възнамерявал ", отговори нападателят на Дортмунд на въпрос по кое време е усетил, че ще бъде част от Бундестима.

26-годишният Фюрих досега има три мача за Бундестима една, само че е значим фактор в сензационния сезон на Щутгарт в шампионата. За момента те са на 3-о място и сигурно ще играят в Шампионската лига през есента.

27-годишният Кох не е играл за страната от последния от осемте си общо мача, записани тъкмо преди Евро 2021. За двете контролни срещи през март той беше извикан, само че не записа нито минута.

С тримата футболисти групата на Нагелсман към този момент наброява седем, всичките оповестени в последните дни. Вероятно още такива ще се появят до конференцията в четвъртък, на която той ще разяснява състава пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР