Вчера Джейн Сиймур стана на 70! През 90-те години цяла

...
Вчера Джейн Сиймур стана на 70! През 90-те години цяла
Коментари Харесай

Д-р Куин Лечителката - все така красива и на 70 г.

Вчера Джейн Сиймур стана на 70! През 90-те години цяла България следеше приключенията на борещата се със суровите условия на Дивия Запад лекарка в сериала „ Д-р Куин: Лечителката “. Днес актрисата е все по този начин ослепителна и потвърждава, че годините не са нищо повече от цифра, написа dariknews.bg.

Актрисата е играла разнообразни дами – от Мария Калас в тв кино лентата „ Онасис: най-богатия човек в света” и Мария Антоанета във „ Френската революция” до държанка на именит министър председател в сериала „ Младият Чърчил”. Но нищо в кариерата ѝ не може да се съпостави с триумфа на „ Доктор Куин Лечителката”. Сиймор цели 8 години е в кожата на героинята си Михаела. Тя приключва продукцията на 50.

Джейн Сиймур е родена на 15 февруари 1951 година във Англия. Нейното същинско име Джойс Пенелопе Вилхемина Франкенберг. Родителите ѝ са полски евреин и холандка. Тя желала да стане балерина, само че контузия на крайници я лишава от опцията да се изяви в това изкуство. Но пък я води в киното.

Два пъти е печелила Златен глобус – за „ Д-р Куин: Лечителката “ през 1996 година и за „ На изток от парадайса “ през 1982 година.

Джейн Сиймuр има четири брака зад тила си и четири деца.

На 67 години Сиймур се снима за Playboy ( " Плейбой " ). Тя е най-възрастната жена, която театралничи за изданието, твърди английският The Sun. Тя към момента може да се похвали със страхотна фигура и забележителен юношески дух.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР