Вчера Байдън и САЩ отново удариха Сирия, в Ал-Букамал, град,

...
Вчера Байдън и САЩ отново удариха Сирия, в Ал-Букамал, град,
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Вчера Байдън и САЩ отново удариха Сирия, кой снабдява ИДИЛ с провизии?

" Вчера Байдън и Съединени американски щати още веднъж удариха Сирия, в Ал-Букамал, град, който е непрекъснато нападан от ИДИЛ-ски останки в пустинята в Дейр Еззор. Някой може ли да даде пояснение по какъв начин оцеляват ИДИЛци посред такава пустота и кой ги доставя с хранителни запаси?

Защото по пътя на логиката, всички можем да се досетим. Както и от мейлите на Хилари Клинтън, прочее. Заради които в този момент Асандж кисне в пандиза. А единствено преди няколко дни притиснат от американските служби ), комфортно подминато от всички медии ", написа анализаторът.
 Дахер Ламот: Хилъри Клинтън ще развива сериал за кюрдските дами, а изтри ли връзките си с ИДИЛ? Дахер Ламот: Хилъри Клинтън ще развива сериал за кюрдските дами, а изтри ли връзките си с ИДИЛ?
" Хилари и щерка й Манчестър Юнайтед ще развиват феминистки ТВ сериал за кюрдските жени-бойци в град Кобани, Сирия. Само си представям...

" След удара нощес против Сирия, сякаш против ирански сили (този номер постоянно се употребява като опрощение от Израел и САЩ) в Туитър се развихри война сред сирийските деятели и розовите флагмани с цветните флагове. Затова приказвах.

Горките бранители на розовите дела са уверени, че Съединени американски щати не са в Сирия и кретените даже не подозират, че Съединени американски щати управляват съвсем 1/3 от територията й на изток от Ефрат, където са ситуирани 70% от житниците и най-големите петролни и газови залежи на Сирия, осакатявайки страната и обричайки 18 милиона души на апетит и бедност.

В добавка към унищожителните наказания. Всъщност, сходни мнения имаше и под мои постове, най-вече от представители на една политическа партия.

Точно за това се обособяват сходни общности, основават им еднаквост, която лековитите бранители на сякаш обективни дела оставят да бъде следени с цел да бъдат употребени да пазят кървави спорове и противозаконни окупации, кражба на запаси и геноциди, в интерес на хитри корпорации.
 Русия и Сирия упрекват Съединени американски щати във рекрутиране на бойци от ИДИЛ за секретни цели Русия и Сирия упрекват Съединени американски щати във рекрутиране на бойци от ИДИЛ за секретни цели
Американски инструктори образоват към 30 бойци от " Ислямска страна " всред пандизчиите от лагера „ Ал-Хол “, с цел да се при...

Уловката е, че щом пазят онеправданите, то значи и за войните в Сирия, Йемен и Либия те пазят " положителните ". Кухи лейки, които даже не знаят кое и къде се намира. Единствено задействат лоста, който задействат крайнодесните тутманици и се получава, това което виждаме. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР