Стопкадри бТВНончо Илиев, който се занимава със софтуерни обучения, но

...
Стопкадри бТВНончо Илиев, който се занимава със софтуерни обучения, но
Коментари Харесай

Жокер подразни Ники Кънчев в „Стани богат“ и водещият го засрами

Стопкадри бТВ

Нончо Илиев, който се занимава със софтуерни образования, само че огромната му пристрастеност му е фотографията, се устреми към сериозна облага в „ Стани богат “.

Носителят на премия за най-атрактивно селфи бързо си обезпечи 500 лв., а за 1000 бе запитан: В кой град се намират Вазовските машиностроителни фабрики? – Карлово, Калофер, Сопот и Чирпан.

Тук Нончо не се затрудни, защото е живял в Сопот и знае, че този цех е една от дребното благоприятни условия за локалните да се преборят с безработицата.



Последва въпрос за 1500 лв.: Сценарий за епизод на кой сериал, излъчен през 1998 година, написа Стивън Кинг? – Туин Пийкс, Досиетата Х, От мястото на престъплението, Изгубени.

Играчът призна, че Кинг е обичаният му публицист и правилно маркира втората опция.

За 2000 лв. водещият попита: Кои острови са известни още с името Малвински? – Питкерн, Сандвичевите, Фолклендските и Канарските.



Нончо не знаеше отговора, само че имаше шанс, че се обади на Тодор Манолов от София. Неговият другар сподели познания и уточни трета алтернатива, като посочи, че аржентинците назовават тези острови Малвински, а англичаните – Фолклендските. Преди обаче да завърши, Тошко поздрави Нончо със „ Само Левски “, с което разкри футболните пристрастия на двамата.

Това обаче въобще не се хареса на Ники Кънчев, който е неприкрит почитател на ЦСКА.



Такъв прекрасен отговор и подобен неприятен край, отговори на тази задявка очевидно раздразненият Кънчев, само че откакто научи от Нончо, че Тодор е част от телевизионната игра по бТВ, смекчи тона и призна, че умните левскари са добре пристигнали.

Въпросът за 3000 лв. бе: Какъв по специалност е унгарецът Михай Шафран, дошъл в България след 1849 година? – Художник, Писател, Музикант, Актьор.



Нончо изиска „ 50:50 “ и откакто компютърът остави третата и чевъртата алтернатива, отгатна, че става въпрос за Музикант.



Утре вечер той ще може да усили заработената сума от 3000 лв., а на негово разположение ще е и още един жокер – брачната половинка му Виолета.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР