Възроденият фенклуб на Локомотив организира среща с футболистите и треньорите

...
Възроденият фенклуб на Локомотив организира среща с футболистите и треньорите
Коментари Харесай

Фенове на Локо се срещат с отбора преди

Възроденият фенклуб на Локомотив провежда среща с футболистите и треньорите на представителния тим преди старта на пролетния дял на шампионата. В четвъртък от 19 часа в залата на Лаута арми на стадиона последователите ще се видят и ще надъхат Бруно Акрапович и възпитаниците му за идните тежки борби.

Ето и известието на уеб страницата на фенклуба:

 

Локомотивци,

Броени дни остават до началото на пролетния дял на шампионата. Като всяко начало, то е изпълнено с вяра и упования, само че едно е несъмнено - почитатели и футболисти ще бъдем дружно на стадиона, с цел да пазиме достойнството и името на нашия обичан тим.

Фенклубът провежда среща с представителния отбор и треньорското управление в Бойния клуб на Лаута Арми на 15 февруари 2018 г./четвъртък/ от 19.00 ч.

Нека в сърцето на нашия дом да им предадем посланието, че свещеното черно-бяло райе се надява не на тялото, а на душата!

Нека знаят, че ще има загуби, ще има отпадания, ще има компликации, само че в никакъв случай не би трябвало да губят доверието и уважението на хората!

Нека желаяме през 90-те минути на всеки мач да се борят за всеки сантиметър терен, да се раздават, да са настървени!

Час преди този момент, от 18.00 часа, каним всички искащи родители да доведат децата си на открита свободна подготовка по бокс. Тя ще се организира под вещото управление на Арман Хакобян, който ще се разкрие пред дребните смърфчета хубостта на този кавалерски спорт.

Заедно сме по-силни!

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР