Възрастта е само число - в това се опитва да

...
Възрастта е само число - в това се опитва да
Коментари Харесай

Казват, че съм стар. Аз му казвам опит: Байдън се пошегува с най-голямата си пречка - възрастта

Възрастта е единствено число - в това се пробва да ни убеди най-възрастният американски президент Джо Байдън. По време на речта си на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом той призна един от най-големите си проблеми, които ще се намесят в идната му предизборна акция. Става дума за неговата преклонна възраст.

80-годишният Байдън отговори на скорошни медийни изявления за своята възраст, защото се стреми към нов четиригодишен мандат. Според изследвания на публичното мнение болшинството от американците не изпитва огромен възторг за втори мандат на Байдън, а мнозина показват възрастта му като определящо терзание. Държавният глава обаче реши да не крие най-очевидната си накърнимост, а да изкара нескрито с поредност от смешки.

" Вижте, разбирам, че въпросът за възрастта е изцяло състоятелен. Може да си мислите, че не одобрявам Рупърт Мърдок. Това просто не е правилно. Как мога да не одобрявам човек, който ме кара да наподобявам на Хари Стайлс? ", сподели Байдън в явна отпратка към 92-годишният медиен магнат и 29-годишният поп реализатор.

" Казвате ми, че съм остарял. Аз го назовавам - да си умел. Казват, че съм античен - аз споделям, че съм умен ", съобщи Байдън.

Напредналите години на президента обаче в реалност могат да се окажат препъникамък в неговата предизборна акция, защото будят безпокойствие у доста гласоподаватели. Байдън сега е най-възрастният човек, заемал президентския пост в Съединени американски щати, ще бъде на 82 години в деня на встъпването в служба, в случай че бъде определен за втори мандат. А в неговия край ще е на 86 години.

Байдън и неговият главен противник Доналд Тръмп са най-възрастните хора на президентския пост и сега и двамата водят акция за преизбиране в Белия дом. Многобройни изследвания на публичното мнение демонстрират, че гласоподавателите и от двете политически партии, както и самостоятелните гласоподаватели, желаят нови претенденти.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР