Възрастен шофьор, помел двойка младежи на мотор в Лом, бе

...
Възрастен шофьор, помел двойка младежи на мотор в Лом, бе
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент! Дядка блъсна младежи на мотор, единият едва не се простил с мъжкото си достойнство /снимки/

Възрастен водач, помел двойка младежи на мотор в Лом, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Делото против 63-годишния В.Е. се гледа преди дни в районния съд в крайдунавския град, където магистратите го осъдиха условно на година затвор.
Припомняме, че случаят стана към 9.20 часа на 22 април предходната година в крайдунавския град. Тогава 63-годишният ломчанин едвам не умъртви млади мъж и жена откакто при завой влезе в насрещното с колата си „ Пежо 206 “ и удари челно мотоциклет „ Ямаха Р1 “. От жестокия удар 32-годишният Цецо В. за малко не останал неработоспособен. При конфликта най-вече потърпевши слабините му – счупила се лявата срамна кост, както и таза му. 27-годишната госпожица С.С., която била зад него, пък имала счупени два гръдни прешлена. Според правосъдните експертизи контузиите на потърпевшите са били съществени и за могат още веднъж да стъпят на краката си им е належащо време от 6 месеца до година.
От документите по делото излиза наяве, че с изключение на условната присъда В.К. е лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 18 месеца. Той ще би трябвало да изплати и по 1 200 лв. разходи по делото на двамата потърпевши, както и още близо 560 лв. за други разноски по процеса.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР