Възраждане прилича на проект, държи се като проект и Е

...
Възраждане прилича на проект, държи се като проект и Е
Коментари Харесай

Възраждане прилича на проект, държи се като проект и Е проект

Възраждане наподобява на план, държи се като план и Е план. Така за почва новият пост на юриста и  документалист Елена Гунчева-Гривова.

Ето какво гласи той.
Всъщност Възраждане наподобява на план, държи се като план и Е план. – финансирането – Врабевски, фондацията на Бил Клинтън; – необичайно огромно присъединяване в обществените и формалните медии за “опозиция ”. – делата не се покриват с думите. – поддържат с гласувания и дейности ползите на Козяк. – водачът внезапно забогатява, както и избрани хора към него. – всички други са отговорни, че те не ръководят.
“НА КАЛПАВ ПЕПЕЙКИН Конституционен съд МУ Е КРИВ ”пък е последният коментар на общественичката във Фейсбук по същата тематика.
“Пепейкин през днешния ден напряко упрекна Конституционния съд, че съзнателно бави решението по делото. Което е обикновено предвид на това, че сякаш има тапия за Йорист, но като правист не е работил и не знае нищо. Няма периоди за изговаряне ”. “Само неосведомен с работата на Конституционен съд или някой, на който незабавно му би трябвало различен отговорен, може да каже сходна нелепост. Впрочем, ЗАЩО ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ НАПРАВИХА ГОЛЯМ ПРОТЕСТ СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО ЗА ОТКАЗ ЗА РЕФЕРЕНДУМ? Нали бяха споделили, че ще призоват всички подписали се на митинг? И аз щях да отида, тъй като и аз се подписах. А те просто трансферираха топката, след общо взето несъответстваща правна отбрана в Народното събрание на подписката. Впрочем, ЗАЩО ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ НАПРАВИХА ГОЛЯМ ПРОТЕСТ СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО ЗА ОТКАЗ ЗА РЕФЕРЕНДУМ? Нали бяха споделили, че ще призоват всички подписали се на митинг? И аз щях да отида, тъй като и аз се подписах. А те просто трансферираха топката, след общо взето несъответстваща правна отбрана в Народното събрание на подписката.

Истината е, че гафовете, които направи Възраждане в последно време, мъчно ще се замажат, колкото и да се пробва Костадинов да отклони вниманието от тях. Неговата мощ беше, до момента в който хората сляпо имат вяра на лъжите му. А в този момент? ” Така приключва постът си Гунчева-Гривова. Още вести четете в секция България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР