Възможно най-бързо трябва да има конгрес, защото ние в момента

...
Възможно най-бързо трябва да има конгрес, защото ние в момента
Коментари Харесай

Станислав Владимиров, БСП: Ние вече не сме интересни за никой, нищо не зависи от нас

" Възможно най-бързо би трябвало да има конгрес, тъй като ние сега сме в извънредно деликатна, неприятна обстановка и колкото по-бързо създадем съществени промени в нашата партия, толкоз имаме по-голям късмет Българска социалистическа партия да тръгне в посока на стабилизация. "

 

Това съобщи пред публицисти преди началото на аления пленум кметът на Перник и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Станислав Владимиров.

Според Владимиров въпросът към този момент не е единствено за промяната на Корнелия Нинова, а да се случат радикални, организационни, партийни и политически промени в Българска социалистическа партия.

" Ние в действителност сме стигнали историческо дъно ", съобщи той и добави, че левицата е тръгнала по пътя на Съюз на демократичните сили, " и то от седесарското крило в нашата партия ".

" Аз съм дал моето заявление за овакантяване на Националния съвет преди месеци и не съм го взел под някаква страст ", акцентира Владимиров.

Той счита, че този орган от дълго време е изгубил същността си и от дълго време не действа по този начин, както би трябвало.

" Днес може да се окаже последното ми съвещание, в случай че в действителност не видя разсъдък в груповия ни орган ", продължи Владимиров и добави, че сега омразата, разграничителните линии, отстраняването и изключването са водещи в Българска социалистическа партия.

" Ние към този момент не сме забавни за никой, не зависи нищо от нас, тъй че дали ще поддържаме или не поддържаме нещо в тази обстановка няма никакъв смисъл ", съобщи той във връзка с ГЕРБ и стремежът им да сформират държавно управление.

Владимиров акцентира също и че съдейки от посланията на " Продължаваме промяната ", те от дълго време са в полето на обществената политика.

По думите му има риск Българска социалистическа партия да остане партия, която просто съществува, съгласно него обаче това не би трябвало да е ролята на партия с такава дългогодишна история.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР