Възхитителната Венера хармонично си партнира с мистичният Нептун ( тригон

...
Възхитителната Венера хармонично си партнира с мистичният Нептун ( тригон
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Споделяйте бизнес успехите само на близките си

Възхитителната Венера хармонично си партнира с мистичният Нептун ( тригон в 17:22ч). Техният подарък за нас от тяхната дружба е ентусиазъм, нараснала сензитивност и деликатност, засилена вътрешен глас и въображение. Атмосфера на идеализъм и мистицизъм. Създава се резултатът на илюзиите. Звездите откриват неограничени благоприятни условия пред креативните персони. Склонни сме да гледаме на света през розови очила. Любовта се идеализира. Мечтаем за огромната и красива обич. У мнозина се появява мощна душевна нужда да обичат и да бъдат обичани. Любовните и партньорските връзки се хармонизират. Аспектът благоприятства сантименталните връзки. Благоприятно за сантиментални срещи. Изкуството на еротичната снимка е под въздействие на Нептун и Венера. Киноизкуството също.

Луната в символ Везни до 10:20ч и до тогава се движи на луфт, след което влиза в символ Скорпион. Постепенно ще стартира да нараства напрежението и да се ускорява прочувствената неустойчивост. Вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане.

28лунен ден стартира от 04:56ч и продължава целия ден – Символ на лунния ден е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Един от прелестните и светли дни на лунния месец, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите.
Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот, да не се вземат решение в този момент обществени проблеми. Всички благи каузи ще имат триумф. Да се заобикалят неприятните мисли, думи и разрушителни дейности. Не нарушавайте хармонията на деня по никакъв метод. Уязвими са очите. Болести почнали този ден имат кармична природа.
С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте цветя, не чупете клони. Не убивайте животни, даже инсекти. Иначе ставате съпричастни към разрушението.

Сексът през днешния ден би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален. Не просто „ правене на любов”. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте дамата да се почувства жена, а мъжът - неустрашим.

Бизнес – по-рано подписаните договори могат да донесат първите резултати. От вас се желае единствено вярно да ги приемете, а това не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Не правете незабавно презентация на своите триумфи. Запазете тайната на триумфа единствено за най-близките и доверени хора. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. То може да снижи вашата интензивност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР