Въвежда се нов режим на водоподаване за град Ловеч от

...
Въвежда се нов режим на водоподаване за град Ловеч от
Коментари Харесай

Въвеждат още по-тежък воден режим за Ловеч

Въвежда се нов режим на водоподаване за град Ловеч от на следващия ден. Водоподаването ще бъде прекъсвано още веднъж два пъти в денонощието, само че този път от 10 ч. до 16 ч., както и от 23.00 до 06.00 ч.

Това е четвъртата смяна на режима от 5 октомври насам, оповестяват от община Ловеч, които са осведомени за новия режим през днешния ден от ВиК АД - Ловеч.

С друго писмо сдружението, уведомява, че в село Прелом водоснабдяването ще бъде обезпечено от 8.00 часа до 19.00 часа през два дни. Режимът влиза в действие от 25 октомври.

Продължават рестриктивните мерки във водоползването за питейно-битови потребности, не разрешава се прилагане на питейна вода за поливане на зелени площи, миене на балкони, улици и моторни транспортни средства.

Режимът се вкарва е заради продължителното засушаване и мощното понижаване на дебита на водоснабдителна група " Черни Осъм " и водоизточниците за Ловеч, на съображение чл.9, т. 1 и т.2 от общи условия за даване на ВиК услуги на потребителите от ВиК Оператор " ВиК " АД гр. Ловеч и §2, т.1 и т. З от спомагателни разпореждания на разпоредба номер 4 от 14.09.2004 година за изискванията и реда за присъединение на потребителите и за прилагане на водоснабдителните и канализационните системи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР