Реорганизацията в центъра на Софи по булевардите Патриарх Евтимий, Витоша

...
Реорганизацията в центъра на Софи по булевардите Патриарх Евтимий, Витоша
Коментари Харесай

Ресторантьорите също се обявиха против реорганизацията по бул. Патриарх Евтимий

Реорганизацията в центъра на Софи по булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен " пречи на зареждането на комерсиалните обекти. С такава позиция излизат Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова организация на ресторантьорите - София, Българската асоциация за туризъм и Асоциацията на профилираните специалисти в туристическата промишленост.

Според тях ремонтите изгонили хората от центъра на София, а концепцията за " синята зона " в неделя и удължаването й за час през останалите дни ще се отрази на хората и изключително на тези, които живеят в провинцията и " през уикенда желаят да посетят столично заведение ". Тези неща унищожават бизнеса в столицата, безапелационни са ресторантьорите, като упрекнаха " Спаси София " за това.

Припомняме, че скорошната метаморфоза по булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ", откакто бяха отстранени паркоместа. Новата организация включва събаряне на велоалеята на бул. " Витоша " от тротоара на пътното платно, създаване на нова велоалея по бул. " Патриарх Евтимий ", както и в двете посоки придвижване по " Фритьоф Нансен ".

На 8 май неправителствената организация Европейският център за транспортни политики (ЕЦТП) за метаморфоза на придвижването в центъра на София.

Днес Институтът за пътна сигурност разпореди на инспектори, инженери и проектанти да извършат ревизия на краткотрайната, като от института споделиха, че до ден-два ще стане ясно дали тя е рискова или не.
 ИПБ прави одит на новата организация на придвижването по
ИПБ прави одит на новата организация на придвижването по " Витоша " и " Патриарха "

Проектът бил координиран като краткотрайна организация с типови схеми и ремонта трябвало да трае единствено два дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР