Във вторник започват четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на

...
Във вторник започват четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на
Коментари Харесай

Предстоят четвъртфиналите на Australian Open - ето кои се класираха и кога ще играят

Във вторник стартират четвъртфиналите на Откритото състезание по тенис на Австралия.
Програмата ще стартира със срещата сред Роберто Баутиста Агут и сензацията Стефанос Циципас, които ще излязат на корта след 03:30 часа българско време.
След това ще се изиграят двата четвъртфинала при дамите. Първият е сред Анастасия Павлюченкова и Даниеле Колинс, а вторият - сред Петра Квитова и Ашли Барти.
В последния мач на Централния корт ще играят международният номер две Рафаел Надал и Франсис Тиафо, който по-рано острани Григор Димитров от шампионата.
До четвъртфиналите в Мелбърн за 10-ти път доближи водачът в международната класация Новак Джокович. Той победи младока Данил Медведев след 6:4, 6:7, 6:2, 6:3. За място на полуфинал той ще спори с Кей Нишикори. В момента сърбинът гони своята седма купа в Мелбърн.
Японецът Кей Нишикори се класира за четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия за четвърти път в кариерата си, откакто победи 23-ия подложен Пабло Кареньо Буста с 6-7(8), 4-6, 7-6(4), 6-4, 7-6(8) в най-дългия мач от началото на шампионата. Кареньо Буста бе гневен на съдията след края на срещата и напусна кортове с викове,
Срещу Кей Нишикори Джокович води с 15:2 в директните мачове. Независимо от развиването на шампионата Джокович ще резервира първото си място в международната класация от идната седмица, когато класацията бъде актуализирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР