Във вторник семейството на Джон Форсайт, лекар от спешното отделение

...
Във вторник семейството на Джон Форсайт, лекар от спешното отделение
Коментари Харесай

Биткойн милионер открит мъртъв в САЩ

Във вторник фамилията на Джон Форсайт, доктор от незабавното поделение и иноватор в региона на криптовалутите, разкри, че той е открит мъртъв в северозападен Арканзас след предходното му изгубване този месец.

Джон Форсайт, прочут с присъединяване си в света на криптовалутите, е разгласен за липсващ на 21 май, когато не се е явил на работа в болница “ ” в Касвил, дребен град, ситуиран в Озаркс на щата Мисури.

Неговият брат и бизнес сътрудник в крипто промишлеността, Ричард Форсайт, изрази угриженост, заявявайки:

Последната връзка от страна на Форсайт е текстово известие, което той е изпратил рано сутринта в деня на изгубването си на своя неотдавна зает сътрудник. Властите разкрили колата му в един парк, в която се намирали мобилният му телефон, работното куфарче, портфейлът и паспорта.

Въпреки огромното търсене в радиус от девет благи от полицията благодарение на кучета и безпилотни самолети, Форсайт остана в неопределеност повече от седмица. Във вторник вечерта управляващите осведомят семейство Форсайт, че са разкрили лекаря мъртъв.

Според известията Джон Форсайт е бил считан за “ ” от списание Forbes. Синът му загатна, че татко му се е занимавал с криптовалута повече от десетилетие. Преди изгубването си Форсайт е бил надълбоко обхванат от работата си като доктор и от начинанията си, свързани с крипто.

Форсайт и брат му Ричард сътвориха Onfocoin, а триумфът на Джон с Биткойн беше бележит от Forbes, приписвайки го на предходните халвинг събития на Биткойн .

След изгубването на Форсайт брат му организира диалози с кореспонденти и загатна, че присъединяване им в крипто евентуално им е спечелило някои съперници. По-късно обаче фамилията му призна, че криптовалутите наподобява не са занимавали мислите на лекаря през последните му дни.

“ “, показа брат му. “ “, добави той.

Към момента на писане на публикацията няма разкрита информация от страна на правоприлагащите органи, че е проявено принуждение към Джон Форсайт.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР