Във вторник Кейт Мидълтън пристигна в Копенхаген, Дания, за първото

...
Във вторник Кейт Мидълтън пристигна в Копенхаген, Дания, за първото
Коментари Харесай

Две бъдещи кралици: Кейт Мидълтън и принцеса Мери се появиха заедно на последния ден от кралското турне

Във вторник Кейт Мидълтън дойде в Копенхаген, Дания, за първото си независимо пътешестване в чужбина от пет години насам.

Кралската персона е на двудневно посещаване в страната, с цел да даде началото на целогодишните тържества по случай платинения празник на кралица Елизабет, както и да разпространява своята фондация "Ранна година ".

 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
По време на престоя си кралската персона е призната в двореца Кристиан IX от кралица Маргрете II. Срещата ѝ с кралицата и бъдещата кралица – принцеса Мери, освен укрепва дългогодишните топли взаимоотношения сред двете кралски семейства, само че и съответствува с юбилеите, които се празнуват тази година – Маргрете чества 50 години на трона, до момента в който кралица Елизабет отбелязва своята 70-годишнина. Кейт от своя страна отпразнува своя 40-ти празник, а Мери навърши 50 на 5 февруари.

След формалната част Кейт и Мери се отдръпнаха, с цел да обсъдят концепциите си на частен обяд. След това датската принцеса срещна гостенката си с фондацията на свое име. Създава я през 2007 година, а задачата ѝ е да отбрани правата на дамите, които са жертва на домашно принуждение.

Разгледайте фотоси от срещата им тук:
 Две бъдещи кралици: Кейт Мидълтън и принцеса Мери  Две бъдещи кралици: Кейт Мидълтън и принцеса Мери  Две бъдещи кралици: Кейт Мидълтън и принцеса Мери  Две бъдещи кралици: Кейт Мидълтън и принцеса Мери
Напомняме, че за първи път Кейт изнася на интернационалната сцена работата на Центъра на Кралската фондация за ранно детство, който има за цел да увеличи осведомеността и да насърчи най-хубавата работа за възрастовата група от 0 до 5 години и техните настойници.

Затова евентуално не е изненада, че херцогинята на Кеймбридж съумя да откри време и да посети Горската детска градина в Копенхаген, с цел да научи повече за ексцентричния учебен метод, който се концентрира повече върху общественото и прочувственото развиване на децата за сметка на университетските познания.

Кейт като майка на 8-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлът и 3-годишния принц Луи се майтапи, че Уилям „ се тормози “ всякога, когато се среща с дребни деца при такива условия: „ Веднага се прибирам у дома и възклицавам „ Хайде да си създадем още едно! “

Т.нар. горски учебни заведения предизвикват разходките и оказват помощ на децата да изградят самочувствието си с на практика извършения в локалния парк или близката гора. Природата и интензивностите навън имат потвърдено удобен резултат върху развиването на подрастващите.

Разгледайте фотоси от визитата тук:
 Кейт Мидълтън посети Горската детска градина в Копенхаген  Кейт Мидълтън посети Горската детска градина в Копенхаген  Кейт Мидълтън посети Горската детска градина в Копенхаген  Кейт Мидълтън посети Горската детска градина в Копенхаген
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР