Във връзка със зачестили публикации в интернет-пространството по отношение състоянието

...
Във връзка със зачестили публикации в интернет-пространството по отношение състоянието
Коментари Харесай

ВМЗ Сопот не иска техни спортни съоръжения да се ползват за политически цели

Във връзка със зачестили изявления в интернет-пространството по повод положението на Спортната зала на " ВМЗ " ЕАД Сопот, управлението на сдружението и синдикалните организации желаят да изразят безапелационна позиция.

Публикуваме позицията на " ВМЗ " ЕАД Сопот , без редакторска интервенция:

Спортната зала действа близо 50 години - интервал, в който сдружението е поддържало и развивало спортни структури и е подпомагало абсолютно спортните клубове в района, предоставяйки им опция да употребяват оборудванията в базата.

След дългогодишна употреба и съответни промени в икономическото положението и структурата на ВМЗ, които е ненужно да припомняме, все още Спортната зала е във влошено положение, открито от органите на Регионална здравна ревизия - Пловдив. С оглед на това се постанова същата да бъде затворена за ремонт. Възстановяването на оборудването във функционално положение, в сходство с нормативните условия, ще отнеме време и извънреден финансов запас. Този интервал не трябва да се употребява за повишение политическата и социална известност на лица и организации, които, с изключение на безпочвени упреци и мнения във връзка с казуса, не оферират съответни решения.

Съветът на шефовете и оперативното управление на ВМЗ не намират за съответна реакцията на хора, отвън предприятието и принципала, за установяване ориста на парцел - 100% благосъстоятелност на държавното сдружение. В същото време управлението почита и помни историята и функционалностите на обекта в годините обратно - в условия, радикално разнообразни от актуалните.

Припомняме, че и сега ВМЗ подкрепя спортната активност и събития в района, макар компликациите и провокациите. Базата на стадион " Металик " в Сопот се поддържа в доста положително положение, което е видно за цялата общност. Със съдействието на ВМЗ оборудването е извънредно натоварено със спортни мероприятия. Също по този начин, като максимален спомоществовател в региона, ще окажем нужното подпомагане за наложителен ремонт в знаковата културна институция в Сопот - Народно читалище " Иван Вазов 1871 ".

Съдбата на спортните уреди на ВМЗ не би трябвало да бъде употребена за користни, политически, персонални или каквито и да е цели в изискванията на импровизирано почнала предизборна акция. Бъдещето въз основата изисква обширно премислено, мотиврано и съобразено с актуалните условия решение.
 ВМЗ-Сопот: Продажбата на склад, хижа и градеж не е приватизация
ВМЗ-Сопот: Продажбата на склад, хижа и градеж не е приватизация

Дружеството е в забранителния лист, напомнят от компанията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР