Във връзка със случващото се в к.к. Слънчев бряг и

...
Във връзка със случващото се в к.к. Слънчев бряг и
Коментари Харесай

Официална позиция на One Love Tour! Ще има ли концерт в Слънчев бряг с Криско, Гери-Никол и Ъпсурт след щурмовете на Валери Симеонов? ОТГОВОРЪТ!

Във връзка със протичащото се в к.к. Слънчев бряг и след информацията за отлагането на някои музикални събития, нашият екип взе единомислещо решение, че концертът на 17 август, на територията на Cacao beach, ще се организира и ще протече по към този момент обществено оповестения график.

One Love е турне, чиято идеология и цел е да сплотява! Неговата движеща мощ са почитателите от България и Македония и тяхната обич към музиката. За нас ТЕ са преди всичко и няма да ги лишим от незабравимото преживяване - One Love. Слоганът ни е: " Love always wins " и имаме вяра, че и този път ще победи!

А в случай че по непредвидени от нас условия концертът приключи след авансово оповестения час в среднощ, имаме големия късмет концертът да бъде закрит от гост-звезда, както е известно в целия свят! Разбира се, става дума за набралия мега известност в последно време Валери Симеонов!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР