Във връзка с провеждане на организираното откриване на Първа пролет

...
Във връзка с провеждане на организираното откриване на Първа пролет
Коментари Харесай

Рокерите откриват мотосезона в Пловдив: Възможни са временни ограничения на движението

Във връзка с осъществяване на проведеното разкриване на Първа пролет от пловдивското мотобратство “Вагабонтс”, на 22 март, за времето от 11.30 ч. до 12.30 ч. при нужда ще бъде спряно придвижването по ул. ”Дилянка” в Пловдив, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

След тръгване на мотошествието са вероятни краткотрайни ограничавания и промени в организацията на придвижването по бул.”България”, мост „ Адата “, бул. „ Шести септември “, бул.”Цар Борис ІІІ Обединител”, бул.”Найчо Цанов”, Асеновградско шосе.

През деня се чакат и усложнения по направлението: Пловдив – Асеновград – Бачково и в региона на Бачковски манастир.

Пловдивската полиция приканва водачите на МПС да извършват прецизно разпорежданията на контролните органи по време на въвеждане на краткотрайната организация на движеното за недопускане на голословни усложнения на трафика по посочените направления.

Както TrafficNews заяви, след двугодишна пауза, феновете на моторите под тепетата още веднъж ще се съберат, за обичайно шествие из пловдивските улици.

Тази година мероприятието ще премине под наслов: " Нека бъдем толерантни на пътя!!! "

Празникът на мотористите ще стартира на 22 март в 10:00 часа в клубната къща на Вагабонд Министерски съвет на бул. „ България”. В 12:00 часа ще стартира и мотошествие към Бачковския манастир, където ще бъде отслужен обичаен водосвет за началото на новия сезон.

Очаква се в мероприятието да се включат фенове на моторите и клубове от Пловдив, София, Асеновград, Хасково и даже от Северна България.

Откриването на мотосезона участва годишно в календара на мотористите, само че белязаните от пандемията последни две година попречиха организирането му. Предвид двугодишната пауза, уредниците дават обещание запаметяващо се събитие с доста музика, плач на мотори и атрактивно шествие.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР