Във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на КОВИД

...
Във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на КОВИД
Коментари Харесай

Русенският университет въвежда онлайн кандидатстване

Във връзка с ограничението на заплахата от разпространяване на КОВИД 19 и спазването на противоепидемичните ограничения, Русенският университет оповестява на кандидат-студентите, че обезпечава опция за авансово онлайн кандидатстване с обезпечен банкет за една определена компетентност в постоянна форма на образование. За задачата платформата online.uni-ruse.bg/ е надградена с полето „ Запазването на място в мечтана компетентност ". Освен непосредствено до платформата е очакван достъп и през страницата на университета www.uni-ruse.bg. Опцията ще бъде дейна от 12 януари до 1 юли 2021 година и се употребява след предварителна регистрация от самата страница online.uni-ruse.bg/.
Абитуриентите завършващите през тази година могат да се възползват от опцията за прелиминарен обезпечен банкет със единствено няколко кликвания и избор на мечтаната компетентност от падащо меню. За притежаващите тапия за приключено приблизително обучение от предишни години е планувана спомагателна алтернатива за въвеждане на данни от дипломата.
За възнаграждение на кандидатстудентските и семестриалните такси системата генерира вносна записка с нужните данни за разнообразни типове банкиране.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР