Във връзка с доклада на Министерството на финансите на САЩ

...
Във връзка с доклада на Министерството на финансите на САЩ
Коментари Харесай

Прокуратурата образува преписки за санкционираните от САЩ шестима души

Във връзка с отчета на Министерството на финансите на Съединени американски щати Върховната касационна прокуратура се самосезира и образува шест преписки по отношение на всяко едно от глобените лица, сподели на брифинг представителят на основния прокурор Сийка Милева.

„ Прокуратурата изрази позиция, с която изцяло поддържа сътрудниците от Съединени американски щати за това, че върховенството на правото и спазването на закона са в основите на всяка демократична държава”, сподели Милева.

По отношение на обвинения Васил Божков, с изключение на 18 обвинявания за разнообразни закононарушения, са налице и няколко следствия в Специализирана прокуратура с друг предмет на активност.

" Ще бъде преценено дали предметът на инспекцията съответствува с предмета на следствията и в случай че това е по този начин, същата ще бъде изпратена по подготвеност на Специализираната прокуратура “, изясни Милева.

По отношение на Александър Манолев, Петър Харалампиев и Красимир Томов Окръжната прокуратура в Благоевград и Спецпрокуратурата са внесли обвинителни актове в съда и делата сега се намират в правосъдна фаза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР