Във врачанското село Пудрия пристигнаха екипи на съдебна медицина и

...
Във врачанското село Пудрия пристигнаха екипи на съдебна медицина и
Коментари Харесай

Ексхумация: Селското гробище на Пудрия почерня от криминалисти, следователи и полиция СНИМКИ

Във врачанското село Пудрия дойдоха екипи на правосъдна медицина и престъпна полиция, заяви агенцияBulNews. Поводът е, да бъдат изяснени аргументите довели до гибелта наМиглена Сиренярска, която умря в инвалидна количка пред погледа на сина си, до момента в който чакаше на регистратурата във врачанската болница - МБАЛ "Христо Ботев ".

Екипи на правосъдна медицина ексхумираха тялото на умрялата, която бе заровена на1 февруари в село Пудрия.

Служители на врачанската погребална организация "Хедон “ оказаха подпомагане на "Криминалистична лаборатория “ за ексхумирането на тялото на дамата.

В града недоволството се ускорява, а жители желаеха оставката на шефа и управлението на врачанската многопрофилна болница, поради гибелта на Миглена Сиренярска. Полицията осуети набезите на протестиращите и направи жива верига на входа от вътрешната страна на Спешното поделение, където се събра множеството.

Преди процедурата по изваждането на тялото на мястото дойде следователятМариела Константинова от Областната следствена работа,който работи по случая и обяснява аргументите довели до леталния край за Миглена, която е била закарана от мъжа, с който живее в болничното заведение.

В наличието на поемните лица, правосъден доктор и полиция, тялото на 43-годишната жена беше есхумирано по предписание на Окръжна прокуратурасъобщи агенцияBulNews./БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР