Във съществува опасност от заразяване на 2 000 000 души

...
Във съществува опасност от заразяване на 2 000 000 души
Коментари Харесай

Анализ: Опасност във Великобритания от заразяване на 2 млн. души с COVID-19

Във съществува заплаха от заразяване на 2 000 000 души с COVID-19 през това лято , което евентуално значи, че други 10 000 000 би трябвало да се самоизолират в границите на шест седмици, демонстрира разбор на вестник „ Гардиън “, оповестява БГНЕС. В същото, време министърът на здраепозването в страната Саджид Джавид разгласи, че от 16.08.21 година хората с две дози ваксина не би трябвало да се изолират , в случай че са били в контакт със инфектиран.

Голямото разделяне на Острова е във връзка на решението на правителсвото да вдигне съвсем всички ограничавания от 19-ти юли. В Народното събрание Саджид Джавид призна, че с повдигането на локдауна Англия навлиза в „ непозната територия “ и, че заразяванията на ден могат елементарно да доближат по 100 000. Анализът на „ Гардиън “ се основава точно на тези планирани данни на Джавид. Надеждата, съгласно държавното управление е, че до 19-ти юли ще бъдат имунизирани всички пълнолетни и, че не се следи нарастване на приетите в болница.
 Англия записва най-големия брой инфектирани за денонощие от 5 месеца Англия записва най-големия брой инфектирани за денонощие от 5 месеца
Англия записва през днешния ден най-големия брой инфектирани с ковид за един ден от 29 януари насам, предава 24 часа. Британските вл...

От 16-ти август изцяло имунизираните няма да се самоизолират при контакт с дали позитивна проба . Тоова също важи и за малолетните. За останалите обаче остава в действие закона за 10-дневно самоизолиране при положение на контакт. През седмицата държавното управление ще даде повече информация за разпоредбите за самоизолиране при пътуванията в чужбина. Силно поляризирано е мнението и за това, дали да отпадне носенето на маски след 19-ти юли. Сред учените има и песимисти и оптимисти за „ Деня на свободата “, както назовават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР