Василий Ломаченко е готов да защитава титлите си в Лос

...
Василий Ломаченко е готов да защитава титлите си в Лос
Коментари Харесай

Има дата за дългоочаквания сблъсък Ломаченко - Крола

Василий Ломаченко е подготвен да пази купите си в Лос Анджелис. Той е първенец по бокс в леката категория на WBA и WBO и идната отбрана на поясите му е към този момент ясна - на 12 април в "Стейпълс Сентър " против Антъни Крола. "Феновете в Лос Анджелис са доста запалени и познават бокса. Нямам самообладание да направя ужасно шоу за тях. Крола е законният кандидат и постоянно излиза за корава борба, " показа Ломаченко.

Англичанинът Крола стана експерт през октомври 2006-а и завоюва купата на Англия през 2011-а. Той завоюва купата на WBA в леката категория с нокаут в петия рунд над Дарли Перез през ноември 2015-а. Въпреки, че той загуби купата си през 2016-та, по-късно записа три мощни победи, в това число и над някогашния първенец в три категории Рики Бърнс през октомври 2017-а.

LA-CHENKO: Lomachenko Headlines Staples Center Card April 12 Against Anthony Crolla Exclusively on ESPN+ https://t.co/cXEG0QAqqj pic.twitter.com/IiamIMkGLr
— World Boxing Wall (@WorldBoxingWall) February 25, 2019
"Нямам самообладание за тази борба, " показа Крола. "Хората си мислят, че няма какво да изгубвам, само че давам обещание, че ще отида в Лос Анджелис и ще скандализирам света. Подготовката за Ломаченко ще е сложна, тъй като той е много нехарактерен боксьор. Толкова е добър, че даже и да обърка нещо, може да му се размине. "

В същата вечер първенецът на WBO в супер-средна категория, Гилберто Рамирез - Сурдо ще направи дебюта си в полутежката категория против към момента необявен конкурент в 10-рундова борба.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР