Васил Нейчев, старши мениджър от ИТ и дигитална трансформация в

...
Васил Нейчев, старши мениджър от ИТ и дигитална трансформация в
Коментари Харесай

А1: Отворени сме за таланти с иновативни идеи


Васил Нейчев, старши управител от „ ИТ и цифрова промяна ” в А1 България, показа развиването на А1 като ИТ компания по време на.Networking Conference 2023
(снимка: А1 България)

А1 България предлага многообразни ИТ решения със модерни технологии и съгласно най-хубавите международни практики, съобщи Васил Нейчев, старши управител в направление „ Информационни технологии и цифрова промяна ” в компанията, по време на.NETworking Conference 2023, на която А1 е общоприет сътрудник.

„ Подкрепяме конференцията на.Net общността, тъй като екипът ни също принадлежи към нея и постоянно сме отворени да приветстваме надарени хора с новаторски хрумвания, умения и предпочитание за развиване в екипа ни. Ще се радваме да се развиваме дружно и да работим по забавни и амбициозни ИТ планове, софтуерни услуги и решения, с които да продължаваме да ускоряваме цифровата промяна за милионите клиенти на А1 ”, сподели Нейчев.
още по темата
Темповете на развиване и многообразните планове на компанията за вътрешни потребности и за корпоративни клиенти обуславят постоянното разгръщане на направлението „ ИТ и цифрова промяна ” в А1 България, уточни мениджърът. По неговите думи, ИТ екипите в компанията към този момент наброяват над 350 експерти, които непрестанно надграждат равнището на специализация и сертификациите си.

По време на конференцията експерти в областта на.Net и представители на ИТ направлението на А1 обмениха хрумвания и гледни точки за трендовете в разнообразни аспекти на фреймуърк технологиите. А1 поддържа.Net общността като общоприет сътрудник на конференцията, проведена от Dev.bg.

От компанията акцентираха, че неслучайно А1 е измежду най-хубавите работодатели в България. Работата в интернационален екип с просвета на шерване на познания и опит в A1 Group способства за развиването на разнородни планове, които оферират кариерни благоприятни условия за ИТ експерти с друго равнище на експертност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР