Васил Божков, която се завърна изненадващо в България след повече

...
Васил Божков, която се завърна изненадващо в България след повече
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Черепа депозирал документи в Дубай и САЩ като застраховка срещу „инцидент“

Васил Божков, която се завърна изненадващо в България след повече от три години насилствена имиграция в Дубай, за което заяви първо Narod.bg, си е направил извънредно хитра застраховка „ Живот “, издаде наш източник от обкръжението на милиардера.

За да е сигурен, че няма да го сполети „ трагичен случай “, до момента в който е на мушката на страната и съперниците, Черепа е подал изобличаващи документи при нотариуси в Обединените арабски емирства и Съединените американски щати.

Според данните, в случай че бъдат оповестени обществено, документите могат да осветлят мафиотски зависимости по върха на страната.

Един от най-богатите, в случай че не и най-богатият българин категорично сложи изискването те да бъдат предадени на висшестоящи в Дубай и Съединени американски щати единствено при изискване, че го сполети злощастие, маскирано като някакъв случай, до момента в който съдът у нас взема решение ориста му.

Реклама

Да се надяваме,че няма да се стигне до такава степен, стиска палци приятелят на Васил Божков.

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че прокуратурата се е изплашила за сигурността и живота на Черепа и по тази причина му сложила защита.

От днес намиращият се в ареста предприемач и фамилията му са под държавна защита. Това разгласи юристът му Георги Гатев след края на днешния разпит на клиента му. Охраната е по искане, отправено преди няколко месеца, още от времето, в което той искаше да даде показания.

Защитникът не посочи по кое време и какви закани е получил Божков. „ Това е по-скоро отбрана. Неговата персонална защита си съществува и го пази ”, добави Гатев. 

Охраната няма да бъде с него в килията, само че пък ще го съпровожда по време на неговите излизания отвън нея. До момента не е ясно дали тя ще бъде обезпечена от бюрото по отбрана към Министерството на правораздаването, или от Министерство на вътрешните работи.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР