Вашингтон и Сеул ще отвърнат на последните провокации на Северна

...
Вашингтон и Сеул ще отвърнат на последните провокации на Северна
Коментари Харесай

САЩ и Южна Корея обещаха решителен отговор на провокациите на КНДР

Вашингтон и Сеул ще отвърнат на последните провокации на Северна Корея " отговорно и уверено ". Това съобщи пратеникът на Съединени американски щати за Северна Корея Сун Ким, който през днешния ден дойде в Сеул за договаряния с южнокорейските управляващи за отговор на зачестилите ракетни тествания на Пхенян на фона на опасенията за допустимо възобновяване на севернокорейските нуклеарни опити.

Споделяме опасенията на Южна Корея по отношение на ескалиращите дейности на Северна Корея и ще продължим да работим в тясно съдействие , с цел да отвърнем отговорно и уверено на провокативните дейности на Северна Корея, акцентира той.
 Ким Чен Ун: Северна Корея ще продължи да развива ударните си качества
Ким Чен Ун: Северна Корея ще продължи да развива ударните си качества

Севернокорейският водач съобщи, че силите му за самозащита не могат да се разменят, нито да бъдат купени с нищо

По думи на Сун Ким визитата му в страната показва " мощен ангажимент за отбрана на сигурността на Съединените щати и, несъмнено, на нашите съдружници ".

Вчера стана ясно, чепрез последната седмица. Лидерът Ким Чен-ун е следил сполучливо изстрелване на нов вид оръжие, употребявано за подсилване на " тактическата нуклеарна интервенция " на страната.

Посещението на Сун и неговия заместител Джун Пак в Южна Корея ще продължи пет дни. Пристигането им съответствува с началото на годишни взаимни учения на американските и южнокорейските въоръжени сили , отбелязва " Ройтерс ".
 Ким Чен-ун се хвали с новата си ракета като в Top Gun
Ким Чен-ун се хвали с новата си ракета като в Top Gun

Забавен каданс, саундтрак въодушевен от 80-те години на предишния век и благополучен Top Kim
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР