Вашингтон е загрижен, че Израел няма постижими военни цели в

...
Вашингтон е загрижен, че Израел няма постижими военни цели в
Коментари Харесай

САЩ: Сухопътната атака на Израел може да е изключително кървава

Вашингтон е угрижен, че Израел няма постижими военни цели в Газа и към момента не разполага с работещ проект за сухопътна инвазия, заяви New York Times, като се базира на високопоставени чиновници в администрацията на Байдън.

Министърът на защитата Лойд Джей Остин е подчертал нуждата от деликатно обсъждане на метода на осъществяване на сухопътна инвазия в диалози с израелския си сътрудник Йоав Галант, написа вестникът.

Изданието прибавя, че чиновниците на Байдън към момента упорстват, че поддържат нашествието и че не споделят на Израел какво да прави.

Въпреки това NYT също по този начин показва, че в диалозите с израелски публични лица по отношение на задачата на премиера Бенямин Нетаняху за премахване на " Хамас " американците към момента не са видели изпълним проект за деяние и има опасения, че сухопътната интервенция може да бъде извънредно кървава както за цивилното население, по този начин и за бойците .

" Първото нещо, което всеки би трябвало да знае, и мисля, че всеки знае, е, че градските боеве са извънредно сложни ", съобщи Остин в предаването " Тази седмица " на ABC News в неделя.

Нямаше неотложен израелски отговор на отчета, само че посланик от израелското посолство отхвърли, че държавното управление на Съединени американски щати поучава израелците да отсрочат сухопътната инвазия, както заяви вестникът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР