Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от

...
Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от
Коментари Харесай

Радев към ИТН: Много български избиратели продължават да виждат във вас надеждата за една нова и откровена политика

" Вашата политическа мощ към този момент потвърди себе си като част от смяната. Много български гласоподаватели не престават да виждат във вас вярата за една нова и откровена политика, която посочва ясно проблемите, а не ги замита под килима. Убеден съм, че с опита от предходната година, към този момент имате ясна визия за провокациите и дилемите пред едно ново ръководство и имате подготвеност да допринесете интензивно за решаването на проблемите ", съобщи президентът Румен Радев преди началото на консултациите с представители на " ИТН ".

Той уточни, че двете служебни държавни управления, които бяха предопределение от него, са нормализирали страната и са посочили, че с общи старания могат да бъдат преодолени разликите в България.

" Убеден съм, че задължението, който поехте, за търсене на баланс и партньорство в бъдещо ръководство, учредени на знанието и честността, са извънредно значими в една политическа среда, в която постоянно незнание и арогантността са взимали връх ", съобщи още президентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР