Вас да не ви изчегъртат с проф. Николай Овчаров, че

...
Вас да не ви изчегъртат с проф. Николай Овчаров, че
Коментари Харесай

Борисов от Провадия: Ясен е кандидатът за президент на ГЕРБ, познавате го |

Вас да не ви изчегъртат с проф. Николай Овчаров, че Балтов единствено го спрегнаха за президент и го уволниха, без да го дочакат да си довърши интервенциите. Пациентите се разсънват и питат " къде ми е докторът, той уволнен ". 

Това попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов проф. Николов, до момента в който той разказваше историята на Солницата в Провадия. Довел съм си младежите да видят какво сме създали - археологически разкопки, културен туризъм..., изясни Борисов във видео, излъчено на фейсбук страницата му. Заедно с него е някогашният фенансов министър Кирил Ананиев. 

Ясен е претендентът за президент на ГЕРБ, познавате го, съобщи Борисов в отговор на журналистически въпрос и прикани да се приказва за съществени неща. 

Сега носят пари по централите, с цел да купуват партии, разяснява още някогашният министър председател. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца - с цел да ги излъжат. Единственият стопанин и деспот се споделя Румен Радев, сподели още Борисов. 

С тази актуализация на бюджета те в действителност потвърдиха, че ГЕРБ е управлявал доста добре, счита някогашният министър председател. 

Ние ли сме в изолираност. А Има Такъв Народ поддържаха ли ги? Българска социалистическа партия поддържаха ли ги? Всички са в изолираност, сподели в отговор на въпрос Борисов. 

ГЕРБ пораства, най-важното в този момент е партиите да се смирят. Да предотвратиме след Жанвиденовата рецесия сегашната Руменрадева рецесия, а не да се занимаваме кой е водач на някоя партия, прикани Борисов. 

Ще продължат смяната, до момента в който ни забият в земята, като летеца от Варна, разяснява той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР