Варненският окръжен съд осъди на общо 31 г. и 4

...
Варненският окръжен съд осъди на общо 31 г. и 4
Коментари Харесай

Скандално! Варненският съд намали присъдите на жестоките екзекутори на Нягол Петров

Варненският областен съд осъди на общо 31 година и 4 м. затвор тримата охранители, които пребиха до гибел 52-годишния Нягол Петров във варненския Гранд мол.

Наказанията на Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов - надлежно 11 година и 4 м. затвор и по 10 години затвор, бяха понижени, откакто тримата се признаха за отговорни и желаеха скъсен развой, оповестява Дир бг.

Това бе вторият път, в който окръжните магистрати гледат делото, откакто преди година различен състав на Варненския областен съд присъди общо 49 години затвор на Николов, Димитров и Маринов за убийството на Нягол, осъществено в съучастничество, по хулигански подбуди, с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод.

Четете още: Само в БЛИЦ и " ШОУ "! Гардовете към Нягол: Ще пееш " Даньова мама ", " Зайченцето бяло " и свирки ши прайш!

Процесът обаче бе върнат на първа инстанция и в този момент съдът понижи наказванията и дефинира и на тримата да бъдат приспаднати трите години престой в ареста.

Магистратите не удовлетвориха в началото желаното от Петър Петров - брат на Нягол Петров парично обезщетение в размер на 450 хиляди лева Ангел Николов ще би трябвало да изплати 50 хиляди лева, а Красимир и Цветан по 30 хиляди лева

Четете още: Само в БЛИЦ TV: Проговориха още жертви на биячите убийци от мола!

Жестокото ликвидиране бе осъществено на 14 март 2015 година

Тогава Ангел Николов и Красимир Димитров получили сигнал от охранителната компания „ Джи Ем секюрити “ за клошар, който проси пари от посетителите в мола. Двамата разкрили индивида и го повели към ескалатора, с цел да го изведат от комерсиалния център. Преди това Нягол бил отведен до залата за видеонаблюдение в осъществяване на устни разпоредби на управлението на Гранд мола, което забранявало лица с несъответствуващ външен тип да влизат в комерсиалния център.

Четете още: Ексклузивно в „ ШОУ” и БЛИЦ: Шефът на гардовете, размазали Нягол: „ Давай, Цецо! Това ти е бойното кръщение! “

Според обвиняването точно в тази зала охранителите почнали похищенията по отношение на жертвата. Побоят над Нягол, който страдал от психологично заболяване, без да е нападателен, траял 15 минути, а някои от издевателствата подсъдимият Николов снимал с мобилния си телефон.

При всеки опит на жертвата да се изтръгне от охранителите, побоят над него с ритници и юмруци по цялото тяло продължавал със забележителна мощ и експанзия. По запис на охранителните камери, към 12,26 ч. потърпевшият към момента се намирал в мола, като се олюлявал и бил очевидно объркан. Минути по-късно жена подала сигнал за човек, паднал по тил пред магазин в комерсиалния център. Пристигналият медицински екип единствено установил гибелта на Нягол.

Тройната съдебномедицинска експертиза, назначена по време на следствието, е преброила близо 57 удара по тялото на убития.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР