Варненската улица Девня тази сутрин бе по-спокойна, спрямо изминалите два

...
Варненската улица Девня тази сутрин бе по-спокойна, спрямо изминалите два
Коментари Харесай

Полицаи регулират движението по ул. Девня във Варна

Варненската улица " Девня " тази заран бе по-спокойна, по отношение на миналите два дни, в които публично влезе мощ затварянето на сектор от нея за ремонт. Затвореният сектор сега е от кръговото на магазин " Кауфлланд " до светофара, който води и към Аспарухов мост, оповестява БНР.

Според авансово подадената информация от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна ремонтът ще обхване ул. " Девня “ - в сектора от бул. " Васил Левски “ до ул. " Преслав “. Проектът планува цялостна замяна на асфалтовата настилка, създаване на нови тротоари, с обезпечаване на налична среда, и замяна на старите осветителни тела с ново енергоефективно и енергоспестяващо осветяване.

Репортерска инспекция на БНР на място откри, че затворено за придвижване е северното платно в сектора от кръговото кръстовище до някогашния цех " Корабно машиностроене " АД (слизането от Аспарухов мост към ул. " Девня “) до качването към Аспарухов мост. Движението ще се прави в двете посоки в южното платно на улицата. На място има и чиновници на Пътна полиция, които насочват водачите на МПС. 

Проблемът в този сектор е в пиковите часове заран и вечер поради обстоятелството, че от там минават и товарни камиони, които в допълнение затрудняват придвижването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР