Варна участва с няколко номинации в Седмите годишни награди в

...
Варна участва с няколко номинации в Седмите годишни награди в
Коментари Харесай

Варна с няколко номинации в Седмите годишни награди в туризма

Варна взе участие с няколко номинации в Седмите годишни награди в туризма, които отрасловото министерство организира. Гласуването още веднъж ще е електронно. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 10-те категории в състезанието.

В категорията „ Туристическа община ” измежду 12-те кандидати са Варна и Ветрино. Те са и водачи във краткотрайното нареждане ден след старта на акцията.

 Варненският халколитен некропол е средкандидатите за приз в категорията „ Туристическа атракция/обект ”, дружно с Историческия парк в с. Неофит Рилски. Атракцията в община Ветрино е номинирана и в категорията„ Изборът на българите “, като все още води безапелационно във краткотрайното нареждане и в двете категории.

 Сред номинираните в категорията „ Специализиран туризъм ”е Меди Спа центъра на Хотел Грифид Енканто Бийч в курорта „ Златни пясъци ”.

Гласуването продължава до 5 декември на www.tourismawards.bg, като уеб сайтът е наличен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

Контролът ще бъде повишен, с цел да се минимизират опциите за смяна на електронния избор. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за интервенция ще бъдат навреме регистрирани и ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието – българската роза и грамота.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР